Спрей моп универсална Подочистачка + Подарък Резерва Микрофибър

  Почиствайте лесно, бързо и удобно целия дом със Спрей Моп .Подходящ  за почистване на ламинат, естествен паркет, гранитогрес, теракот, мрамор, мозайка, без  мокри следи, като предпазва повърхността от наранявания !

 Спрей Моп подочистачка е модерно средство за почистване чрез вграден в дръжката резервоар за вода и препарат с вместимост 400 мл и висококачествена микрофибърна подложка, която почиства много по-ефикасно и бързо от стандартните почистващи уреди.   

 Напълнете резервоара с вода и подходящ за съответната повърхност препарат и чистенето може да започне!  С натискане на ергономичния спрей бутон под дръжката ще се разпръсне фина струя пред почистващата подложка.  След това само минавате и оставяте след себе си идеална чистота без мокри следи !

Микрофибърната кърпа е изработена от милиони микроскопични влакна, които грабват и задържат замърсявания, прах и влага. Толкова е ефективно, че микрофибъра е често използвано средство за почистване в болниците, където не се допускат замърсявания и микроби!

Предимства на Подочистачка СПРЕЙ МОП :

-                     Лесно почиства всякакви повърхности и с лекота достига трудно достъпни места чрез въртящата се на 360° глава

-                     Бързо и ефикасно почиства чрез натискане на спрей бутона за вода и препарат

-                     Лесно и ефикасно улавяща дори и тежки замърсявания, мазнини и замърсявания микрофибърна кърпа

-                     Удобно с леката, но здрава и компактна конструкция с ергономична дръжка и мека част за придържане, без необходимост от навеждане или изстискване.

-                     Спестява пространство с подвижната разглобяваща се дръжка за компактно съхранение, с възможност и за закачане на закачалка или за поставяне на специален държач за мопове

-                     Микрофибърна кърпа - лесна за поддържане и смяна, с възможност за  машинно или ръчно пране с топла или гореща вода, без използване на избелващи или омекотяващи тъканите средства и без сушене в сушилня!

-                     Дълъг живот на употреба на една микрофибърна кърпа –старателно почистване на около 1000 кв.м. и над 50 пранета

-                     Модерен дизайн и атрактивни цветове.

Универсалната Спрей Моп Подочистачка включва:

·                    1 бр. Спрей моп с резервоар за вода и препарат – размер 120 х 40 х 15 см;

·                    1 бр. Подложка с микрофибърна кърпа – размер 40 х 15 см.

 Получавате безплатно към комплекта  1 бр. Резервна Микробърна кърпа за подложка! Спестявате докато пазарите !

Допълнителна Резерва за Спрей моп можете да закупите от ТУК


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Спрей моп универсална Подочистачка + Подарък Резерва Микрофибър

Намерили сте го по-евтино

Доставка до 24/48 часа

Преглед и тест преди плащане

14 дни право на връщане

  • Модел: 22348
  • Наличност: 88
  • 20.99 лв.
Loading...