ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

-Росини Христов ООД е сключил договор с куриерска фирма Еконт за издаването и удостоверяването на стоката чрез товарителница и касов бон в момента на получаване при куриера. Тези документи трябва да се съхраняват в посочения срок и да се приложат ако желаете да върнете даден артикул.

+ Всички наши продукти се доставят за сметка на клиента. Плащането се извършва с превод чрез куриерска фирма Еконт след преглед и тест. Издадените товарителница и касов бон от куриера се отнасят за получената стока и гарантират нейното получаване. При опция за връщане, те трябва да бъдат представени задължително!

+ Доставката може да бъде до офис на куриер или до личен адрес. Вие не заплащате никакви допълнителни данъци и такси,освен стойността на доставката. Тя зависи от теглото,стойността и начина на изпращане.

                                        *Ориентировъчни цени: до офис до 1кг.-4,50лв  /  до адрес до 1кг.-7,50лв

+ Вашето доверие към нас е приоритет,затова всички пратки са изпращат с опция преглед и тест преди заплащане. Моля,възползвайте се от тази опция и съхранявайте товарителницата с касовия бон към нея. Предявени претенции за вреда или липса след приемане и напускане на офиса без касов бон от куриер,ще се считат за некоректни.

+ Вие имате право да върнете пратката при прегледа в офиса,като транспортните разходи са за ваша сметка.

+ За да бъдем максимално коректни се обаждаме на всеки наш клиент за уточнение на поръчката. 

+ Срокът за доставка обикновено е между 24 и 48 часа. 

+ Всички цени и условия се отнасят само и единствено за онлайн поръчки.Уважаеми клиенти,имайте предвид че може да се получи цветово разминаване между снимката и реалния продукт,поради различни причини. Попитайте за желания от вас цвят при потвърждение на поръчката.

+ Екипът на Rosini.bg се старае да следи и актуализира наличността на предлаганите продукти.Моля да ни извините ако вашата поръчка не може да бъде изпълнена поради липса на артикула.


Ние, от Росини, с радост ще отговорим на вашите въпроси и ще ви консултираме при избора на продукт.

За поръчки :0878 92 92 42