ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

-Доставката на продукти,закупени от онлайн магазин Росини е за сметка на клиента. Плащането се извършва при предаване на пратката от куриера след преглед и тест.

-Доставката може да бъде до офис на куриер или до личен адрес и стойността й зависи от теглото и наложения платеж. Може да се запознаете с тарифите на компаниите в техните сайтове.

-Винаги изпращаме нашите продукти с опция преглед и тест преди плащане. Моля възползвайте се от тази опция,тъй като предявени претенции за вреда или липса след вземане и напускане на офиса,ще се считат за некоректни.

-Доставяме с куриерски фирми Еконт.

-Доставка се извършва само след потвърждение от страна на клиента при обаждане на наш оператор.

-Срокът за доставка обикновено е между 24 и 48 часа. При потвърждаване на поръчката от наш сътрудник,вие може да получите информация за срока на доставка.

-Поръчки, направени  до 15:00ч , след потвърждение се изпращат на същия ден(ако артикула е в наличност). Поръчки направени след 15:00ч се обработват и изпращат на следващия работен ден. А тези, заявени в Събота и Неделя и празнични дни, се обработват на първия работен ден.

-Ако при доставката клиентът откаже поръчката,връщането е за негова сметка. Уважаеми клиенти,имайте предвид че може да се получи цветово разминаване между снимката и реалния продукт,поради различни причини. Попитайте за желания от вас цвят при потвърждение на поръчката.

-Всички цени и условия се отнасят само и единствено за онлайн направени поръчки.

-Екипът на Rosini.bg се старае да следи и актуализира наличността на предлаганите продукти.Моля да ни извините ако вашата поръчка не може да бъде изпълнена поради липса на артикула.


Ние, от Росини, с радост ще отговорим на вашите въпроси и ще ви консултираме при избора на продукт.

За поръчки :0878 92 92 42