ИЗКУСТВЕНИ ЦВЕТЯ

Показване:
Подреждане по:

Декоративен букет иглика

Изкуствен букет иглика. Красиво,изкуствено цвете и..

1.99 лв.

Декоративна Коледна звезда стрък 60 см.

Декоративно цвете за декорации Коледна звезда с дъ..

1.49 лв.

Изкуствен букет китайска роза

Изкуствен букет китайска роза. Изкуствени цветя за..

1.19 лв.

Изкуствен букет лавандула 30см.

Изкуствен букет лавандула. Красиво,изкуствено цвет..

2.19 лв.

ИЗКУСТВЕНИ ЦВЕТЯ

ТОЛКОВА МНОГО УДОБСТВО И КРАСОТА СА СКРИТИ В НАШИТЕ ИЗКУСТВЕНИ ЦВЕТЯ

Ние, от Росини, продаваме домашни потреби от повече от 10 години. С течение на времето насъбрахме опит за това кои са най-добрите предложения за дома и градината.
В портфолиото ни ще откриете разнообразие от изкуствени цветя, които по естетически качества конкурират естествените и в същото време не ви създават грижи, не ви ангажират с поливане или при дълги отсъствия. Да си отглеждате изкуствени цветя е изключително интелигентно решение особено когато харесвате присъствието на флорални акценти вкъщи, но в същото време нямате достатъчно време или познания, за да менажирате истински рози, чемшири или каквото и да било друго. Разгледайте цялата секция с продукти за градината и аранжирайте двора на вашите мечти.

Сред неоспоримите качества на нашите изкуствени цветя е, че те ви предоставят огромно разнообразие от имитации на най-различни видове, независимо колко трудни биха били за отглеждане по тукашните географски ширини. Това ви дава голям потенциал на действие и богато избор в аранжирането на пространството у дома или в градината. Едни изкуствени цветя не носят със себе си и досадни насекоми или каквото е да е било друго нежелано присъствие. Те са винаги в най-добрата си форма и не ви се сърдят, ако отсъствате дълго време.

Това ни насочва към още един аргумент в полза на така наречените изкуствени цветя.
Те не ви ангажират по никакъв начин. Освен може би с бърсане на прах в зависимост от запрашеността и времето на отворени прозорци на апартамента или приобщения балкон. Представените изкуствени цветя не „ви връзват“ по никакъв начин и нямате нужда да се уговаряте със съседи или въобще да ги мислите, докато сте на ваканция на някое приятно местенце.

Още един аргумент, с който предлаганите от нас изкуствени цветя печелят в спора с естествените, е тяхната достъпна цена и изгодна поддръжка.