ЗА НАС

Rosini.bg е онлайн магазин за търговия на едро и дребно на домашни потреби,подаръци,сувенири и джаджи.

Ние се занимаваме с продажбата на стоки за дома вече над 10 години. И като добри търговци сме извоювали своите позиции и сме се доказали с прецизността,честността и качеството на своите стоки. Нашият асортимент включва разнообразие от стоки за кухня,стоки за баня,стоки за всекидневна и спалня,стоки за градина,стоки за празници,сувенири,подаръци,детски стоки. Вярваме,че човек цени дома си,колкото и самия себе си. Затова разширяваме и обновяваме асортимента си от продукти,за да намерите всичко необходимо за вашия дом и бит на едно място.

Нашата мисия е да предоставим на клиентите си  разнообразие от качествени стоки за бита на достъпни цени.

Предлагаме богата гама от стоки, които могат да бъдат закупени както на място, така и доставени директно до вашия дом или магазин. 

Ние полагаме иновативност да подберем и поднесем най- доброто на пазара като предлагаме български и чуждестранни стоки.

Бъдете модерни и уникални с домашни потреби Росини. Ние сме вносители на голяма част от предлаганите продукти и се стараем да предложим уникални съдове и прибори за хранене и готвене,иновативни джаджи за дома,атрактивни сувенири,модерни изкуствени цветя за декорация и много други кухненски аксесоари и принадлежности за банята.

В магазин Росини поставяме корекността и личното внимание към клиента на първо място, което вярваме,че е довело до успеха, на който се радваме днес.Клиентите от град Варна могат да закупят нашите стоки от магазин за домашни потреби "Росини" на ул.Пирин 41. За връзка с тях: 0876 25 25 53

Моля да имате предвид,че ценовата политика и всички промоционални условия важат само за онлайн магазина и не се отнасят до физическия ни обект.