ПОЧИСТВАНЕ И КОНСУМАТИВИ

Показване:
Подреждане по:
ПОЧИСТВАНЕ И КОНСУМАТИВИ

ОТ МОП ДО ЧЕТКА ЗА ПАЯЖИНИ – ИМАМЕ ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ ЧИСТ ДОМ

Ползването на моп направи една малка революция в почистването на дома. Изключително удобен, достъпен и евтин за поддръжка, този модерен вариант на парцала си извоюва специално място в сърцата на хората, които обичат перфектната чистота. Разбира се, един моп не е достатъчен и има и други уреди за почистване на дома в зависимост от това какви са вашите намерения. При всички положения онлайн магазин Росини ще ви удовлетвори с богато портфолио от всякакви четки, накрайници и дръжки за тях. Така вие може лесно да си подмените частта, която е нужна.

Освен моп в нашия онлайн магазин ще откриете и съвсем класическа бърсалка.
Всички ние, които се занимаваме с домакинско почистване знаем, че те са незаменими,
когато става въпрос за пространство с много ъгли и чупки. В такива случаи класическият моп
е по-затормозяващ за употреба, защото той не е гъвкав и не може да се адаптира при подобен род повърхности. Освен това преди да ползвате моп, ви препоръчваме да ползвате класическа метла или четка. Традиционната бърсалка може да поеме определено количество боклуци, но мопът лесно е покрива с тях, загубва почистваща способност и след това се чисти трудно от тях.

Идеалната ситуация за ползване на моп са големи пространства с малко ъгли,
които предварително са били старателно почистени. Тогава можете да се насладите на предимствата на този почистващ уред. Тогава моп разкрива изключителната си бързина
и удобство в почистването на помещения с голяма площ. Той се движи праволинейно и не ви се завива свят с дъгообразните движения, които се ползват при старомодния парцал.

В онлайн магазин Росини ще откриете и комплекти за почистване, с които лесно и бързо се оборудвате с всичко необходимо за блестящ от чистота дом. Всичките ни предложения са на изключително достъпни цени, имаме дори промоции.