СВЕЩИ И СВЕЩНИЦИ

Показване:
Подреждане по:
СВЕЩИ И СВЕЩНИЦИ

АРОМАТНИ СВЕЩИ С УХАНИЕ НА СПОКОЙСТВИЕ И КАЧЕСТВЕН РЕЛАКС У ДОМА

Ние в Росини продаваме домашни потреби повече от 10 години. Натрупали сме сериозен опит с времето, през ръцете са ни минали всякакви продукти, но наистина малко неща са ни впечатлявали колкото новите ароматни свещи. Тяхното действие е впечатляващо. Независимо дали целият дом е под конец след дълго подреждане и почистване или целият ден не е минал по план, винаги можем да си запалим някоя от нашите ароматни свещи и да усетим,
че с уханието идват спокойствието и качественият релакс. Предлагаме и страхотни свещници, които да завършат цялата приказна картинка.

Освен ароматни свещи имаме и други интересни и красиви продукти за вашия хол или пък спалня. Вазите ни могат да ви впечатлят с формите и цветовете си. От практичната страна на нещата – имаме закачалки за дрехи от най-различни материали и в най-различни цветове.
По същия начин и предлаганите от нас ароматни свещи са налични в всякакви размери и ухания. Дълги и тънки или пък удобни и малки, в метална чашка. Любими са ни тези в стъклени чашки или пък бурканчета. Атмосферата, която носят е невероятна, защото се съчетава с ефекта на лампа от стъклото.

По отношение на ароматите – освен класическите чаени ароматни свещи имаме и такива с ухание на люляк, на иглолистна дървесина. Портфолиото ни продължава с модели, които ухаят на череша, ягода, ванилия, горски плодове. Но това не е всичко. В богатата ни гама има и ароматни свещи, които носят ухание на емоция, на красиви спомени. Специалната серия в чаша ни отнася с уханията си на любовно писмо и любимата ни златна есен.

Изберете си любимата от нашите ароматни свещи и комбинирайте със свещник, който ви радва окото. А след това просто се потопете в приятната атмосферата на тишината или пък под звуците на любима мелодия.