САКСИИ И КОШНИЦИ

Показване:
Подреждане по:
САКСИИ И КОШНИЦИ

ТЪРСЕНЕТО НА НОВИ САКСИИ ЗА ЦВЕТЯ ПРИКЛЮЧИ. ЩЕ ОТКРИЕТЕ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ТУК

Не се шегуваме, когато казваме, че имаме саксии за цветя за всички вкусове. Първо, защото предлагаме всички възможни цветове, с които да зарадваме очите. Нашите и на съседите. Пластмасовите ни саксии за цветя са налични във всякакви възможни разцветки в разнообразие от форми. В същото време имаме и дървени сандъчета, които носят много приятен автентичен дух, както и метални стойки за саксии за цветя, които също ще ви бъдат полезни в аранжирането на вашата градина. Не се учудвайте от изгодните цени. Цялата ни гама от продукти за дома и градината е на достъпни цени. Опитайте и промоциите!

Независимо от удобството и практичността на пластмасовите саксии за цветя нашите любими остават керамичните. Изключително красиви, те стоят много естествено и поемат много добре различни видове цветя. Не променят цвета си с времето и може би единственият недостатък на този вид саксии за цветя е, че ги няма във висящ вариант. Тези от пластмаса имат такъв вариант и това ги държи в класацията ни с любими модели.

Специално място в сърцата на екипа на онлайн магазин Росини заемат дървените саксии за цветя. Тези симпатични сандъчета носят неповторима романтика и стоят перфектно на къщи или мазилки в традиционен стил. Няма нужда да казваме, че за този вид саксии за цветя най-подходящи са си нашите, български цветя. В портфолиото си имаме дори дървено прозорче с врати и сандъче.

В другия край на спектъра на предлаганите от нас саксии за цветя са тези, които имат специален дизайн, благодарение на който се адаптират за всякакви места и ситуации.
Като моделите ни за парапет, например. Просто гениално! Разгледайте и другите ни аксесоари за градина и се възползвайте от изгодните цени в нашия сайт, за да си спретнете двора или балкона на вашите мечти на достъпна цена.