ЦВЕТАРНИЦИ

Показване:
Подреждане по:
ЦВЕТАРНИЦИ

ВЗЕМЕТЕ СИ ЦВЕТАРНИК С ПРИКАЗНО НАСТРОЕНИЕ

Ние, от Росини, не само продаваме домашни потреби и стоки за градината на изгодни цени, ние внасяме настроение и даряваме с усмивка клиентите ни. Предложенията ни за цветарник доказват точно това. Те са приказно красиви, направени с внимание към детайла и функционалността и в същото време са на достъпна цена. Малко магазини могат да ви направят подобна оферта. Нашият опит в продаването на различни модели цветарник
и всякакви други аксесоари за градина, ни помага да направим специална селекция, която наистина си заслужава. Поръчайте си избрания модел и той ще дойде до вас с изгодна, бърза и удобна доставка.

Когато казваме, че нашите предложения за цветарник са приказни, не преувеличаваме.
Имаме модел Каляска, който поставя вашето цвете във вълшебна атмосфера. Въображението не спира дотук. Имаме модели за цветарници, които са под формата на триколка, даже такъв, който представлява флорална интерпретация на темата Скорпион.

Фантастичните форми, с които разполагат някои от вариантите ни за цветарник не означава, че нямаме и класически тип. В портфолиото ни ще видите истински пиедестали за вашите цветя. Те заемат малко пространство като площ, но благодарение на каскадното си разположение на подложките за саксии могат да съберат няколко цветя. И не само това. Пиедесталите сътворяват красив цветен ансамбъл и носят естетическа наслада.

Вариантите за цветарник в магазин за домашни потреби Росини могат да украсят
и най-затънтените кътчета на вашия дом. Става въпрос за ъгловите модели. Те ви предлагат функционалност и красота в едно. Изберете си любим вариант от нашето портфолио и вижте цветята у дома в нова светлина.