Подложка за моделиране на фондан

Сладкарска подложка от пресован дунапрен за моделиране на захарни фигури и цветя от фондан. 

Създавайте чудесни захарни цветя лесно, използвайки тази специално проектирана подложка от пресован дунапрен, за да направите красиво оформени венчелистчета и листенца с меки естествени извивки и допълнителни детайли на жилките. Подложките могат да се използват съвместно с различни декоративни средства, включително - паста за цветя (гумена паста), захарно тесто (валцован фондан), бадемово тесто или шоколад за моделиране.

Инструкции:

Тази популярна и традиционна техника за създаване на цветя стана още по-лесна, когато се използва с т.нар. мексиканска пяна или подложка за моделиране. 

- Поставете парче от тестото върху формата с гладко метално топче и след това в конуса. Използвайте върховете на пръстите, за да извадите дебелата част на конуса от подложката. Разтеглете тестото допълнително с помощта на обикновения край на инструмента за моделиране с конусовидна форма, за да създадете проста форма на т.нар. Мексиканска шапка.

- Изберете желания от Вас резец, напр. иглика, маргаритка, пет венчелистчета, чашка или обичка и т.н. и поставете резеца над конуса, за да изрежете основната форма.

- Поставете конуса в подходящата по размер дупка в подложката и внимателно изрежете и изсушете венчелистчетата според изискванията. 

Дунапренените подложки са миещи се и не залепват, въпреки че малко количество брашно или пудра захар могат да се използват за забърсване, ако е нeобходимо. 

Размери: 18,5 см. х 24,5 см.
Дебелина: 1,3 см.Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Подложка за моделиране на фондан

Намерили сте го по-евтино

Доставка от 1 до 4 работни дни

Преглед и тест преди плащане

14 дни право на връщане

  • Модел: 93119
  • Наличност: 24
  • 6.99 лв.
Loading...