Оливерници

Показване:
Подреждане по:

Оливерник 4-ка "Елегант"/оливерници за маса

Стилен оливерник 4-ка за сервиране с класически съ..

7.29 лв.

Предпазна маска за лице ЧЕРНА

Маска за лице за многократна употреба в черен цвят..

1.99 лв.

Спрей за оцет и олио/оливерник бутилка Luigi Ferrero НЕ Е НАЛИЧНО

Стъклена сосиера ORANOUS

Сосиера с дръжка за сервиране на сосове,пасти.Висо..

2.99 лв.

Стъклена сосиера Venice/съд за сос

Сосиера Venice. Съд за сервиране на сосове.Височин..

2.99 лв.

Стъклени дозатори за олио и оцет 2 бр. ОЧАКВАЙТЕ

Стъклени дозатори за олио и оцет 2 бр.

Комплект от два броя оливерници за олио и оцет от ..

5.99 лв.

Оливерници

ВАШИЯТ ОЛИВЕРНИК ТРЯБВА ДА Е ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА НА ВСЯКА ТРАПЕЗА

Или може би маслинката в салатата? Във всеки случай е добре да изберем красив оливерник, който да ни радва окото, докато се храним. Той трябва да ни носи атмосфера на изтънченост и да ни доставя визуално удоволствие. Един оливерник е аксесоар, който постоянно е в употреба, ето защо той трябва да бъде и удобен за поддръжка. В онлайн магазин Росини сме помислили за всичко. Имаме огромен опит в предлагането на стоки за кухнята, всекидневната, банята, градината, та дори и специалните поводи, за които си заслужава да живеем.
Освен с практичен оливерник, ние можем да ви зарадваме и с покривки за маса на изгодна цена.

Гамата ни включва класически комплекти за оливерник, които са подходящи както за домашна среда, така и за семейния ресторант например. Изключително достъпната им цена е нещото,
с което те печелят точки в състезанието за най-добър оливерник. Сред представените модели има такъв с 2 в 1 дизайн, което го прави победител в секцията за практичност.

Напоследък се налага нов модел оливерник на пазара. Той има спрей и така предоставя желаната от нас подправка под формата на мъгла или на малки капчици. Освен че е модерен, този вариант предоставя и сериозна икономия. Ето защо освен за вашия дом той е и много подходящ за заведения. Единственият негов недостатък е нуждата от редовна поддръжка и почистване.

Изберете своя любим оливерник и спретнете цялата кухня с нашите аксесоари и покривки.
Всичко, което виждате в онлайн магазина ни може да бъде доставено по много бърз и удобен начин. Заредете се за приключения в кухнята с промоциите ни.

Освен оливерник на учудващо изгодна цена, от нас можете да се снабдите и с много продукти на цена до 1 лев. Те са чудесна възможност за малки подаръчета без повод за добрите съседки.