You are using an old browser. Please upgrade to a newer version or try a different browser.
Показване:
Подреждане по:

Ръкохватка ръкавица за горещи съдове от текстил

Текстилната ръкохватка ръкавица е необходимост за ..

3.89 лв.

Тиган / Касерола Rustica 20см.

Тиган Rustica тип касерола с дръжка.Материал: емай..

15.69 лв.

Тиган STONE 22см.

Тиган от серията STONE  с незалепващо покрити..

19.90 лв.

Тиган STONE 24см.

Тиган от серията STONE  с незалепващо покрити..

21.90 лв.

Тиган грил за готвене 20х20

Тиган грил с удобна сгъваема дръжка за по лесно съ..

22.39 лв.

Тиган за палачинки с Усмивки 26,5 см. 7 личица -26%

Тиган за палачинки с Усмивки 26,5 см. 7 личица

Създайте страхотно настроение у дома още със закус..

53.90 лв. 39.90 лв.

Тиган Тефлон 18см.

Алуминиев тиган с тефлоново покритие и дръжка от т..

12.99 лв.

Тиган Тефлон 22см.

Тиган Тефлон 22см. , алуминиев тиган, дъно с тефло..

15.90 лв.

Тиган Тефлон 24см.

Тиган Тефлон 24см. , алуминиев тиган, дъно с тефло..

17.90 лв.

Тиган Тефлон 26см.

Тиган Тефлон 26см. , алуминиев тиган, дъно с тефло..

19.99 лв.

Тигани
За категорията

ТИГАНИ ЗА ТИТАНИ И ЛЮБИТЕЛИ В КУЛИНАРИЯТА

И наистина разнообразието от тигани в онлайн магазин Росини за домакинска посуда и всичко свързано с дома, градината и партито е толкова голямо, че в екипа вътрешно го наричаме Сблъсъкът на тиганите. Което значи и голямо щастие за всички, които обичат да се навъртат около печката и дори такива, които посягат рядко, но правят само фантастични неща.
Имаме тигани за всички кулинари. От традиционните, с емайл покритие, до такива с мраморен слой. Предлагаме дори уок. Всичко това, разбира се, на изгодни цени. Разгледайте специалната ни секция с продукти с цена до 1 лев. Да, нещо доста рядко срещано в онлайн магазин за посуда.

В нашите тигани може да си спретнете всяка любима гозба, която пожелаете и на котлона, който пожелаете. Имаме модели с капак, грил тигани, касероли и всякакви варианти на покритие. Освен стандартния тефлон при нас ще откриете варианти с мраморно покритие, както и различни видове с керамичен слой. Тези иновации позволяват на домакините да готвят чудесни ястия на индукционни котлони. А това означава скорост и по-малка сметка за ток. Както знаем, индукционните котлони са енергоефективни и спестяват много електроенергия.
В същото време това ново поколение тигани се поддържа изключително лесно. Почистването им отнема много по-малко усилие в сравнение с традиционните и загарянето е невъзможно.

Не забравяйте да проверите как трябва да се почистват модерните тигани. В подробните описания има информация как става това. Най-често става въпрос за мека гъба и неабразивни почистващи препарати. С новото поколение тигани можете да кажете сбогом на търкането до изпотяване. Те спестяват много нерви и време.

Големият опит в предлагането на стоки на дома ни е научил кои са най-популярните и удобните размери. Ето защо при нас ще откриете перфектната селекция от тигани, които освен това са на изгодна цена и с оптимални условия за доставка.