Тенджери

Показване:
Подреждане по:

Тенджера ECO Line 24см

Тенджера ECO Line 24см. крем, незалепващо керамичн..

40.99 лв.

Тенджери

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЦАРСТВОТО НА ИЗГОДНИ ТЕНДЖЕРИ

Независимо дали търсите тенджери на оптимална цена, прибори или аксесоари за сладкиши – вие ще откриете всичко необходимо за вашата кухня при нас. Имаме 10 години опит в предлагането на домашни потреби. Знаем много добре от какви тенджери има нужда една оправна домакиня или пък любител кулинар. Отговорът на този въпрос е – много. Затова и имаме такова голямо разнообразие от тенджери. Затова ги предоставяме и на такива цени.
Да може човек да се зареди по изгоден и бърз начин с всичко необходимо за най-различни хубави гозби.

Дори днес да ви хрумне идея за супа, за която нямате подходяща тенджера, още утре тя може да е при вас. Просто вижте условията ни за доставка на тенджери и всички останали продукти от нашето портфолио. Ако имате някакви съмнения, преглеждате стоката и чак тогава я приемате. Ние сме официален вносител на редица марки посуда и гарантираме качеството на предлаганите от нас тенджери.

При нас ще откриете от класически модели с покритие от емайл до най-съвременни варианти, които са подходящи за работа върху индукционни котлони. Те имат иновативно и уникално покритие от патентована смес от керамика и мрамор. Едно от предимствата на това покритие е, че по облицованите с него тенджери не залепва храна. Това ги прави изключително удобни за готвене.

Ако пък владеете кулинарията до съвършенство и ви се прави нещо, които изисква голямо налягане, ние предоставяме на клиентите ни и модели на тенджери под налягане. В тях се правят най-майсторските гозби с най-крехкото месо. В гамата ни имаме и варианти със стъклен капак. Той позволява да държите всичко под контрол, докато приготвяте вкусна изненада за близките хора.

Насладете се на огромното разнообразие от тенджери и си потърсете любими съдове и аксесоари за готвене в нашето портфолио от предложения за кухнята. Имаме всичко, от което имате нужда.