Тави

Показване:
Подреждане по:
Тави

ВСЯКА ХУБАВА ГОЗБА ЗАПОЧВА ОТ ДОБРАТА ТАВА

Ние, от онлайн магазин за домашни потреби на изгодни цени Росини, сме големи фенове на готвенето и на добрите гозби. И знаем много добре, че без добра тава, добра гозба не става.
Затова в нашето портфолио ще откриете разнообразие от всякакви тави – от такива за еднократна употреба, изработени от тънък слой алуминий до такива с керамично покритие.
Всяка една тава в гамата ни е на изключително достъпна цена. Освен това може да бъде поръчана лесно и бързо с нашите оптимални условия за доставка. Не пропускайте да се запознаете с тях. Предоставяме възможност на клиентите ни, при получаване на своята тава или друг, предлаган от нас продукт, да направят оглед преди плащане.

С нашата бърза и удобна доставка вие можете да заредите кухнята с всички нужни модели на тави. С тях можете да радвате малко и голямо у дома, а защо не и на гостите. От класически емайлиран вариант до йенска тава. Имаме ги всичките. Някои от тях са особено красиви
и са подходящи и за подарък. Цветните мотиви от външната страна ги правят съвсем елегантен вариант за една приятна изненада за домакинята, която заслужава.

Всяка тава да си знае размера. Независимо дали търсите кръгли, плитки, правоъгълни или с капак, ние от онлайн магазин Росини ще ви снабдим с тава на изгодна цена.
Имаме и специална секция с промоционални предложения. В нея можете да видите продукти за дома, градината и партито изненада, което винаги сте искали да спретнете на някого у дома. С нашите бързи срокове за доставка днес можете да организирате партито, а утре да имате всичко необходимо за него. Имаме и аксесоари, които са за еднократна употреба и няма да ви затормозят с почистването им. Вижте и стоките за до 1 лв.