Глинени съдове/Гювечета

Показване:
Подреждане по:
Глинени съдове/Гювечета

ДА ПОСТАВИМ ТРАДИЦИЯ НА МАСАТА С КРАСИВИ ГЮВЕЧЕТА

Няма да крием, че от съдовете за хранене, предложенията ни за гювечета са ни любими.
Нищо не може да се сравни с приятното усещане от глината, с приятните емоции и спомени, които тя носи със себе си. В нашите гювечета, чаши и чинии в традиционен стил се крият българската енергия и българският апетит. И сякаш никога не сме вкусвали лоша гозба от такъв съд. И сякаш има ли ги на масата, значи трапезата е добра и приказката ще тръгне и веселието е гарантирано. В същото време тези сервизи са практични и са перфектно решение за всеки дом, а защо не и традиционен ресторант.

Нашите гювечета се предлагат и в комплект, тъкмо ако ги търсите в по-големи количества. Продаваме и специално гърне за боб. Така вашият ресторант или дом ще може да нагости с уникална българска вкуснотия на своите гости. Освен гювечета имаме и традиционни чашки за алкохол. Ясно е, че става въпрос за ракия. Глината и ракията общуват перфектно и съвсем спокойно можем да кажем, че си имат приказка. Чиниите са удобни за салата. Най-вече им отиват шопската и овчарската. Имаме и солници. Те се съчетават перфектно с гювечета и купи в български стил.

В портфолиото ни освен гювечета ще откриете и най-разнообразни съдове и съдинки,
с които вашата кухня да радва своите гости. Ако по някаква причина не ви се връзват на интериора или на вкуса, то ние можем да ви предложим не само гювечета от глина, а и купи от стъкло, тигани с керамично, та дори мраморно покритие. Огромният ни опит ни е научил, че естетически вкусове са всякакви и ние имаме нещо за всеки един.

Това, на което можете да разчитате и за гювечета, и за тигани с керамично покритие,
е изгодната цена и удобната, лесна и бърза доставка.