Бурканчета за подправки/храна

Показване:
Подреждане по:
Бурканчета за подправки/храна

НАШИТЕ БУРКАНЧЕТА ЗА ПОДПРАВКИ СА СВЕЖА ПОДПРАВКА ЗА ВАШАТА КУХНЯ

Ние, от онлайн магазин Росини, сме помислили за вашата кухня до последния детайл и разполагаме със стабилно портфолио от бурканчета за подправки. Продаваме стоки за бита, дома, градината и партито от над 10 години и с течение на времето сме установили кои са продуктите, които си заслужават. Едни бурканчета за подправки са изключително полезен артикул за всяка уважаваща себе си домакиня. В тях тя може да си събира и подрежда не само подправките в насипен вид, а и бонбони, всякакви лакомства или пък аксесоари за украсяване на вкусните домашни сладкиши. Разгледайте разнообразието ни от съдове за съхранение.

Предлаганите от нас бурканчета за подправки са с различен размер и в разнообразни комплекти. Не сме пропуснали и естетическата страна на въпроса. Разгледайте гамата от цветове в които представените бурканчета за подправки могат да ви зарадват. Представете си ги във вашия дом и по-конкретно в кухнята и преценете кой цвят ще пасва най-добре.
Сред моделите има и такива с клипс. Много удобно и стабилно затваряне. Те са подходящи за пренос на храна дори до офиса или за вилата. Буркан с лъжичка предоставя допълнително удобство и за любителите на шкембе чорбата.

Освен стъклени бурканчета за подправки с разноцветни капачки при нас ще откриете и кутии за подправки в няколко цвята. Те също представляват едно удобно и интелигентно решение за дома и вилата. Постарали сме се да обхване целия диапазон от обеми за бурканчета за подправки. В портфолиото ни ще намерите такива с обем до 2 литра, което съвсем не е за подценяване и отваря нови възможности за консервиране на храна. Нещо, от което всеки с по-стабилен опит в кухнята със сигурност се интересува.

Освен на богатата ни гама от бурканчета за подправки можете да се насладите и на предложенията ни за парти.