Тенджера Atlanta с незалепващо покритие 28x13,5см./съдове за готвене

Тенджера Atlanta с незалепващо покритие и стъклен капак. Тенджерата е изработена от висококачествен алуминий за по-висока проводимост на топлината.

Специалното мраморно покритие прави готвенето в тази тенджера лесно и бързо,тъй като продуктите не залепват и не остават наполовина сготвени.

За по-голямо удобство при готвенето,дръжките на тенджерата Атланта и на капака са направени с Soft Touch технология за лесно захващане. За допълнително уплътнение при готвене,капака е покрит със надежден силиконов ръб.

Съдовете от тази серия са предназначени за готвене на газов,керамичен и индукционен котлон. Препоръчително е използването на дървени или пластмасови прибори за готвене в съда. Като и миенето да става с неабразивни препарати и мека гъба.

Размери: 28x13,5см

Рагледайте всички съдове за готвене Atlanta.


Съдове за готвене от онлайн магазин Rosini.bg

Ние, от Росини, не само продаваме домашни потреби и стоки за градината на изгодни цени, ние искаме да внесем топлина и усмивка в твоя дом. Нашият опит в продаването на стоки за дома, ни помага да ти предложим практични и интересни продукти,които наистина си заслужават. Поръчай си избраният модел и той ще дойде до теб с изгодна, бърза и удобна доставка.

За да сме коректни към Вас,ние изпращаме всички стоки с "преглед и тест" преди заплащане. Ние разбираме важността на детайла и ти предоставяме право на връщане в 14 дневен срок. А ако имаш някакви въпроси и затруднения,ние те очакваме на 0878 92 92 42.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Тенджера Atlanta с незалепващо покритие 28x13,5см./съдове за готвене

Намерили сте го по-евтино

Доставка до 24/48 часа

Преглед и тест преди плащане

14 дни право на връщане

  • Модел: 51737
  • Наличност: 3
  • 87.99 лв.
Loading...